Terug

Volg Vandaag Inside

John de Mol: 'De mannen van Veronica Inside zouden hier uitermate geschikt voor zijn'

John de Mol: 'De mannen van Veronica Inside zouden hier uitermate geschikt voor zijn'

3 feb 2021, 16:06

Marble Mania is dé nieuwste hit van Talpa. Bijna 1.4 miljoen kijkers zagen de première van de knikkershow en ook afgelopen week scoorde de show, met ruim 1.37 miljoen kijkers, uitstekend.

Eén van die kijkers was Johan Derksen. De normaal zo kritische analist was zowaar enthousiast over de nieuwe spelshow. ‘Ik ging er voor zitten en ik betrapte me er op: ik heb er een uur ademloos naar zitten kijken en vond het een fantastisch programma’, aldus Johan vorige week in een uitzending van Veronica Inside. ‘Prachtig in beeld gebracht, leuk programma, gewoon onschuldig entertainment.'

Met nog een aantal afleveringen in het verschiet, kijkt Johan alvast vooruit naar een mogelijk tweede seizoen. De nestor van Veronica Inside sluit zelfs niet uit dat hij - samen met Wilfred Genee en René van der Gijp - mee zal doen aan het knikkerspektakel. ‘Had je me twee maanden geleden gevraagd of ik als volwassen man een potje zou willen knikkeren, dan had ik mij afgevraagd of je wel goed bij je hoofd bent. Maar John de Mol mag bellen hoor’, zegt Johan in gesprek met De Telegraaf. ‘Al heb ik de indruk dat hij wat huiverig is om ons voor shows in te schakelen sinds wij zijn nieuwjaarsshow (De VI Meestervoorspellers, red.) al bij voorbaat tot de grond toe hadden afgebrand.’

Toch lijkt John de Mol wel oren te hebben naar medewerking van Johan, Wilfred en René. ‘We zoeken de deelnemers er elke week op uit dat ze elkaar kennen, omdat dat voor extra competitie zorgt. De mannen van Veronica Inside zouden uitermate geschikt zijn’, concludeert De Mol.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.