Terug

Volg Vandaag Inside

John de Bever in tranen om haartransplantatie partner: 'Verschrikkelijk!'

John de Bever in tranen om haartransplantatie partner: 'Verschrikkelijk!'

15 dec 2022, 16:15

John de Bever staat bekend als dé stoïcijnse zanger van het levenslied, maar kon de tranen woensdagavond niet bedwingen. De tranen vloeiden rijkelijk toen John hoorde dat zijn partner Kees de verdovingen voor zijn haartransplantatie ternauwernood had overleefd.

Trillend van de spanning reisden de twee gezamenlijk naar de kliniek. Eenmaal aangekomen wordt de volkszanger al een beetje sentimenteel. Hij is trots op Kees, omdat hij de hevige medische ingreep durft te ondergaan. "Ik wil dat ik al jouw pijn over kan nemen, Kees. Maar dat gaat niet jongen", spreekt John zijn vriend toe in zijn realityserie De Bevers.

Nadat het hoofd van Kees is kaalgeschoren en de nieuwe haarlijn is afgetekend, begint de dokter met de verdovingen. Het zorgt voor een enorme scheldkanonnade bij Kees: "Kut, tering, tyfus, godverdomme", schreeuwde hij door de pijn. Gelukkig kan hij het nog navertellen: "Dit is het eind: dat dacht ik. Ik heb er nog steeds nachtmerries van".

Wanneer de verdovingen in het hoofd van Kees zitten, krijgt John het verlossende woord in de wachtruimte: "De verdoving is goed gegaan. Hij heeft zich kranig geweerd", waarna ze aanvult: "Hij heeft wél de boel bij elkaar geschreeuwd".

Nadat John zijn schoonmoeder op de hoogte heeft gesteld van het fantastische nieuws, worden de emoties John teveel. Even heeft hij geen trek in de camera's en stormt hij de ruimte uit: "Nou moet ik zelf janken", snikt John. "Verschrikkelijk voor hem dat hij dit moest doen. Dat vond ik écht heel erg."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.