Terug

Volg Vandaag Inside

John de Bever schuift graag nog eens aan bij Veronica Offside

John de Bever schuift graag nog eens aan bij Veronica Offside

8 sep 2022, 14:30

John de Bever hoopt binnenkort weer aan te schuiven bij Veronica Offside. De zanger maakte vorige week voor de eerste keer zijn opwachting in de nieuwe voetbaltalkshow van Wilfred Genee, en zijn optreden smaakt naar meer. 

“Ik heb er vorige week vrijdag gezeten. Wat vonden jullie ervan?”, vraagt hij donderdag aan het team van De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen.

“Leuk, het was hartstikke goed”, reageert sidekick Rick Romijn. 

“Leuk? Oh, dat moeten jullie dan even tegen Wilfred zeggen want hij zal over de tafelgasten gaan.” 

“Hebben jullie daar geen afspraken over gemaakt?”, vraagt sidekick Niels van Baarlen.

“Nee, dat hebben we nog niet gedaan”, antwoordt John.

“Oei, dat is meestal geen goed teken”, grapt het radioteam. 

In Veronica Offside schuiven oud-voetballers Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft - in wisselende samenstelling - aan als vaste analisten. De voetbaltalkshow is iedere maandag- en vrijdagavond te zien, van 20:25 tot 21:30 uur op Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.