Terug

Volg Vandaag Inside

John de Bever en partner Kees gaan het theater in!

19 juni 2023, 13:34

John de Bever en zijn partner Kees gaan vanaf januari 2024 de theaters in. Het tweetal gaat op tournee met een eigen voorstelling getiteld De Bevers | Dichtbij.

De tournee volgt op realityserie De Bevers en de inmiddels uitverkochte shows die het tweetal dit najaar zal geven in Rotterdam Ahoy. "Dat je na al dit succes nog als kers op de taart het theater in mag, is natuurlijk echt fantastisch. Wij zijn zo dankbaar dat wij nu ook nog deze kans krijgen en hopen dan ook dat de fans naar ons komen kijken in het theater", laat het stel weten in een reactie.

Tijdens de voorstelling krijgen fans van John en Kees de kans om vragen te stellen aan het tweetal. Daarnaast is het ook een muzikale voorstelling waarbij De Bever samen met een tienkoppige band en zangeres Marlane een "mooie mix van prachtige levensliedjes en feestrepertoire" ten gehore zullen brengen.

Johan Derksen, een goede vriend van John de Bever, speelt een mooie rol in de nieuwe videoclip van de volkszanger. Bekijk de legendarische beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.