Terug

Volg Vandaag Inside

John de Bever beoordeelt zangoptreden Zlatan: 'Het was helemaal niks'

John de Bever beoordeelt zangoptreden Zlatan: 'Het was helemaal niks'

5 mrt 2021, 16:18

Gisteravond trad Zlatan Ibrahimovic op tijdens het muziekfestival van San Remo. John de Bever ging over dit optreden in gesprek met Frank Evenblij en Erik Dijkstra in Bureau Sport Radio.

'Het zingen was natuurlijk helemaal niks', reageert vriend van de show De Bever. 'Maar ja, daar gaat het hem niet om natuurlijk. Hij wordt natuurlijk ook geen zanger. Het is voor die mensen wel leuk dat hij dat doet. Hij vond het een eer dat hij daar mocht zijn maar waarschijnlijk wilde hij ook zeggen dat het een eer was dat hij er was. Het hoort een beetje bij Zlatan toch dit.'

Als het aan De Bever ligt kan Zlatan het maar beter bij het voetballen houden. 'Hij moet nog wel even door repeteren. Ik dacht dat ik het niet goed kon, maar dit was nog slechter. Zingen kan je of kan je niet. Je hebt een klein beetje talent of wat meer talent maar ik denk niet dat Zlatan daar geschikt voor is', zo eindigt De Bever.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.