Terug

Volg Vandaag Inside

Johan ziet vormdip bij Feyenoord: 'Die jongen kan in Italië en Engeland niet mee'

Johan ziet vormdip bij Feyenoord: 'Die jongen kan in Italië en Engeland niet mee'

31 okt 2021, 09:55

Johan vindt dat Feyenoord-verdediger Marcos Senesi de laatste weken uitvorm is bij de Rotterdammers. De Argentijn maakt volgens De Snor te veel fouten en toont een slappe indruk.

'Daar is net een documentaire van uit, El Gladiator, ze zijn van Feyenoord TV naar Argentinië geweest', begon Feyenoord-Watcher Martijn Krabbendam in Veronica Inside vrijdagavond over Senesi. 'Daar hebben ze zijn roots gefilmd, waar hij vandaan komt. Het duidt erop dat Feyenoord vindt dat de speler is, die het meeste geld moet gaan opleveren. Alleen ik vind wel dat hij de laatste weken wat slordiger is in zijn spel. Het is een goede verdediger, maar toch wel met wat kleine foutjes in wedstrijden.'

'Ik denk dat die jongen in Italië en Engeland helemaal niet mee kan', reageerde Johan op Krabbendam. 'Feyenoord rekent zich wel rijk met die jongen hoor. Ik zie hem zoveel fouten maken en af en toe ook een beetje een slappe indruk. Hij wordt in Italië en Engeland ondersteboven gespeeld.'

Senesi is vaker in beeld gekomen bij verschillende clubs uit het buitenland, maar er is volgens Krabbendam tot op het heden geen bod op hem uitgebracht. 'Clubs kijken toch hoe je speelt in de topwedstrijden. En dan moet je toch redelijk foutloos zijn, willen ze een bod op je doen. Als hij ooit die stap wil maken naar een grotere club, moet je gewoon foutlozer zijn, dan hij nu is', aldus Krabbendam.

Bekijk de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 29 oktober in onderstaande video terug!

Veronica Inside S2021 E20
1:15:22
Veronica Inside S2021 E20

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.