Terug

Volg Vandaag Inside

Johan ziet lastige situatie voor Ten Hag: 'Ronaldo is een blok aan zijn been'

Johan ziet lastige situatie voor Ten Hag: 'Ronaldo is een blok aan zijn been'

19 mei 2022, 09:21

Johan Derksen denkt dat trainer Erik ten Hag bij Manchester United in dezelfde situatie terecht gaat komen als Ronald Koeman bij FC Barcelona. Koeman had bij Barça te maken met Lionel Messi, die volgens Johan steeds meer aan vervanging toe was. Johan denkt dat Ten Hag met Ronaldo bij United mogelijk in hetzelfde schuitje terechtkomt.

'Ronaldo is een blok aan zijn been', zei Johan dinsdagavond in Vandaag Inside. 'Want hij komt nu in een positie, die Koeman ook had met Messi. Ronaldo wordt niet beter, die wordt alleen maar minder en zijn ego blijft even groot. Dus dan kom je in de positie als trainer, dat je hem misschien moet gaan vervangen en dat geeft heel veel reuring als je niet wint', aldus Johan. 'Hij gaat hem niet vervangen zegt hij zelf', reageerde Wilfred. 

De inmiddels 37-jarige Portugees maakte dit seizoen tot nu toe 24 doelpunten en leverde drie assists in 38 wedstrijden voor The Red Devils. Ronaldo blikte keer eerder al vooruit naar de komst van Ten Hag. 'Wij zijn net als de fans erg blij en verheugd met zijn komst, en ik wens hem het allerbeste,' vertelde Ronaldo op de website van de Engelse club, die aankomend seizoen maar op één ding hoopt: 'Laten we erin geloven dat we volgend seizoen titels pakken', aldus Ronaldo.

Na afloop van Vitesse - Ajax (2-2) vertelde Ten Hag op de persconferentie dat hij uitkijkt naar zijn start bij Manchester United en de samenwerking met Ronaldo. Bekijk het in de onderstaande video terug.

Ten Hag kijk uit naar start bij Manchester United: 'Ronaldo is een gigant
1:18
Ten Hag kijk uit naar start bij Manchester United: 'Ronaldo is een gigant

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.