Terug

Volg Vandaag Inside

Johan ziet een 'nieuwe ster': 'Het is héél erg leuk om naar te kijken!'

Johan ziet een 'nieuwe ster': 'Het is héél erg leuk om naar te kijken!'

25 apr 2023, 00:00

Johan Derksen is onder de indruk van Demi Vollering. De renster won afgelopen zondag de zevende editie van Luik-Bastenaken-Luik van de vrouwen en is volgens Johan de nieuwe ster van het vrouwenwielrennen.

"Ik vond de prestatie van meisje vollering indrukwekkend", begon Johan maandagavond in Vandaag Inside over Vollering. "Door haar en dat had ik ook door Annemiek van Vleuten, kijk ik net zo graag naar vrouwenwielrennen als naar mannenwielrennen, want er gebeurt altijd wat."

"Het is héél erg leuk om naar te kijken!", vervolgde Johan. "Ook die oude taart Van Vleuten op haar 40ste gewoon zesde geworden", waarna Roxane Knetemann aan Johan vroeg of Vollering de opvolger kan zijn van Van Vleuten. "Zij is de nieuwe ster (Demi Vollering, red.)", reageerde Johan. "Ik heb Van Vleuten jaren gevolgd, maar ik vind Vollering een bijzondere interessante renster."

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Wilfred kwam vervolgens terug op de uitspraak 'oude taart' over Van Vleuten. "Maar nu is het opeens een oude taart?", zei Wilfred. "Nou, iemand van 40 in het peloton is daar een oude taart", antwoordde Johan. "En dan is het een waanzinnige prestatie dat ze met die jonge meiden meefietst en gewoon zesde wordt."

Wielrenster Demi Vollering neemt vanavond plaats aan de bar bij Vandaag Inside.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.