Terug

Volg Vandaag Inside

Johan ziet bijzonder advies opgevolgd worden: 'Ik denk dat ze goud in handen hebben!'

Johan ziet bijzonder advies opgevolgd worden: 'Ik denk dat ze goud in handen hebben!'

1 sep 2023, 09:34

John de Bever heeft een bijzondere tip van Johan Derksen opgevolgd. De zanger neemt een single op met zijn man en manager Kees, onthult De Telegraaf. Het gaat om het nummer Vrienden voor het leven, een oude hit van Danny de Munck.

"Je moet een duet opnemen met jouw Kees," was een jaar geleden het advies van Johan aan John, en nu gaat het er echt van komen. Johan vertelt: "Wat mij bij het zien van hun serie meteen opviel, is dat Kees door zijn vrolijke uitstraling heel tv-geniek is. En als je jezelf als Bevers in de markt wilt zetten, dan hoort daar ook een liedje bij."

"Maar daar moest John eerst niets van weten," vervolgt Johan, die zich ook afvroeg of Kees überhaupt wel goed kon zingen. "Maar nu is het er door hitmaker Tom Peters toch van gekomen. En ik denk dat ze goud in handen hebben, zeker in hun genre – want dan maakt het niet eens uit of je goed kunt zingen. En Peters weet van de meest lelijke plaatjes wat te maken, dus ik heb er alle vertrouwen in. Ik zie Kees wel een ster worden, en hun relatie kan dat zeker aan. Ze zijn niet voor niets al meer dan 12,5 jaar getrouwd," aldus Johan.

Zelf heeft Kees lang getwijfeld om het nummer op te nemen: "Ik wil niet dat mensen gaan denken: moet hij nu ook zo nodig? Want John is de zanger en ik ben de manager. Het was dat Tom Peters na Johan Derksen ook weer met het idee kwam om wat te doen met Vrienden voor het leven. Toen ik de tekst las, begon het meteen te kriebelen, want dat gaat gewoon over ons."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.