Terug

Volg Vandaag Inside

Johan ziet Bakayoko ontsnappen aan tweede gele kaart: 'Dit is een vorm van competitievervalsing!'

Johan ziet Bakayoko ontsnappen aan tweede gele kaart: 'Dit is een vorm van competitievervalsing!'

28 nov 2023, 11:28

PSV-aanvaller Johan Bakayoko ontsnapte in de slotfase van het duel met FC Twente (0-3) aan zijn tweede gele kaart. Arbiter Allard Lindhout verzuimde Bakayoko van het veld te sturen na een overtreding op Ricky van Wolfswinkel. Johan Derksen spreekt in Vandaag Inside van een vorm van competitievervalsing.

Was Bakayoko namelijk wel bestraft, dan had hij het uitduel met Feyenoord van komend weekend moeten missen. "Dit is een vorm van competitievervalsing," aldus Johan. "Want iedere andere club krijgt hier wel geel voor!"

René is het volledig met Johan eens: "Ja, natuurlijk. "Als scheidsrechter moet je die gozer gewoon geel geven. Dat kan echt niet! Dit is van de honderd keer honderd keer geel." Valentijn besloot: "Maar ook vooral omdat het komend weekend Feyenoord-PSV is. Als PSV die jongen mist, die in topvorm is..."

Na het duel kreeg PSV-trainer Peter Bosz de vraag voorgelegd of hij geschrokken was van de opvallende overtreding van Bakayoko. De coach bevestigde dit: "Ja, natuurlijk. Stom van hem," bekritiseerde Bosz zijn speler. "Je kunt wel zeggen dat het lichtjes is, maar hij heeft al geel op zak. Doe dat nou dan niet, je staat 3-0 voor. Het is niet heel veel, maar dit is dom. Dat heb ik hem al verteld," aldus de PSV-trainer tegenover ESPN.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.