Terug

Volg Vandaag Inside

Johan zet Willem 'Nobody' Vissers opnieuw op zijn plek na tweet

Johan zet Willem 'Nobody' Vissers opnieuw op zijn plek na tweet

23 apr 2020, 16:28

Johan heeft in de rubriek Groeten uit Grolloo gereageerd op de tweet van Willem Vissers. De columnist wilde nog even zijn gelijk halen via Twitter, nadat Johan zijn column met de grond gelijk had gemaakt in de uitzending van afgelopen maandag (20 april).

Willem Vissers schreef in zijn vaste column in De Volkskrant een openbrief naar premier Rutte voor het hervatten van het voetbal in tijden van corona. Johan vond de column klinkklare onzin. Volgens Johan was er geen sprake van een pittig meninkje, maar verkocht Willem Vissers pure lulkoek. Ook vroeg Johan zich hardop af waarom een 'kwaliteitskrant' als de Volskrant heeft besloten om de column te plaatsen.

Willem Vissers was tijdens de uitzending al in zijn eer aangetast en reageerde op Twitter. Ook na de uitkomst van de persconferentie van afgelopen dinsdag (21 april), kon Vissers het niet laten om zijn gelijk te halen bij Johan via opnieuw Twitter.

'Johan Derksen noemde mij in zijn voetbalshow een 'lulkoek' en 'klinkklare onzin' uitkramende 'idioot'. Mijn twee verzoeken in een column (open accommodaties voor toppers, kinderen naar de sportclub) zijn ingewilligd. Ik zeg: lang leve de idioten van deze wereld', schreeft Vissers in een tweet.

Johan reageert op zijn beurt weer op Vissers, nadat hij de tweet krijgt voorgelegd in de rubriek Groeten uit Grolloo. 'Wat een onzin, topsport wordt helemaal niet toegestaan. Individueel trainen was al mogelijk. Je kon al gaan fietsen en gaan lopen', pareert Johan de tweet van Vissers.

'Het was gewoon heel ongepast dat Willem 'Nobody' Vissers een openbrief schreef aan de minister-president over een heel serieus onderwerp en werkelijk heel kinderachtig qua inhoud. Het was een aanfluiting dat een krant als De Volkskrant dat gepubliceerd heeft. En als hij dan zijn gelijk wil halen op Twitter, dan doet hij dat lekker', aldus Johan Derksen.

Johan reageert in de rubriek Groeten uit Grolloo elke week vanuit zijn 'mancave' in Grolloo op het laatste relevante nieuws. Deze week onder andere over de afgelasting van het festivalseizoen waaronder zijn eigen Blues Festival, de tweet van Willem 'nobody' Vissers en de contractverlenging van Dick Advocaat.

VIDEO - Groeten uit Grolloo | John de Bever op bezoek bij Johan: 'Mijn beste homovriend!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.