Terug

Volg Vandaag Inside

Johan zaterdagavond te zien in 'Sterren op het Doek'

Johan zaterdagavond te zien in 'Sterren op het Doek'

5 nov 2021, 14:20

Zaterdag 6 november is Johan te gast in het tv-programma 'Sterren op het Doek'. In het programma wordt de besnorde analist geportretteerd terwijl hij in gesprek gaat met presentator Özcan Akyol.

In een openhartig gesprek vertelt Derksen, in het stadion van Go Ahead Eagles, hoe zijn volwassen leven op 16-jarige leeftijd begon, toen hij in het jeugdinternaat kwam te wonen. Op Twitter kondigt Eus de uitzending aan met de volgende woorden: 'Het wordt een lastig duel, zeker omdat Johan Derksen moeilijk te sturen is. Toch denk ik dat ik met 7-2 ga winnen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.