Terug

Volg Vandaag Inside

Johan zag één lichtpuntje bij Ajax tegen Feyenoord: 'Hij was de beste man'

26 sep 2023, 15:22

Johan Derksen zag tijdens De Klassieker tussen Ajax – Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA één lichtpuntje tussen de huidige spelers van de Amsterdammers: Silvano Vos. Dat vertelde hij maandagavond bij Vandaag Inside.

“Vos vind ik het enige lichtpuntje bij Ajax en die is niet gescout door onze Duitser", doelt Johan op Sven Mislintat. Vos doorliep de gehele jeugdopleiding van Ajax en tekende in juli 2023 een vijfjarig contract, waarna hij direct werd doorgeschoven naar het hoofdelftal van Ajax. “Dat jongetje uit de jeugd is nog de beste man. Hoe kan het nou dat een technisch directeur niet weet wat er in de eigen jeugd rondloopt, want ik denk dat Jong Ajax wint van dit Ajax", aldus Johan.

Zondag maakte Ajax bekend dat de samenwerking met technisch directeur Mislintat per direct is beëindigd. Johan Derksen ziet in Jan Streuer de ideale kandidaat om hem op te volgen. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.