Terug

Volg Vandaag Inside

Johan, Wilfred en René maken op vrijdag langere uitzending van Vandaag Inside

Johan, Wilfred en René maken op vrijdag langere uitzending van Vandaag Inside

6 apr 2023, 12:46

Johan, Wilfred en René maken vanaf aanstaande vrijdag (7 april) een langere uitzending van Vandaag Inside op vrijdagavond. Het programma begint op de laatste dag van de week een half uur eerder en is op vrijdag voortaan dus te zien van 21:10 tot 22:30 uur bij SBS6.

De vrijdagavondshow zal worden omlijst met live muziek van huisband The Clarks. Van maandag tot en met donderdag blijft Vandaag Inside te zien op het gebruikelijke tijdstip van 21:35 tot 22:30 uur.

Vandaag Inside is van maandag tot en met donderdag vanaf 21:35 uur en op vrijdag vanaf 21:10 uur te zien bij SBS6.

Veronica Offside

Veronica Offside gaat op Veronica per direct verder met nog maar één uitzending in de week. De vrijdagshow komt te vervallen omdat Wilfred op vrijdag eerder begint met Vandaag Inside.

Veronica Offside is iedere maandagavond vanaf 20:25 uur te zien bij Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.