Terug

Volg Vandaag Inside

'Johan, Wilfred en René hebben het geflikt: Vandaag Inside was hét programma van 2022'

'Johan, Wilfred en René hebben het geflikt: Vandaag Inside was hét programma van 2022'

2 jan 2023, 09:42

RTL Boulevard-verslaggever en entertainmentdeskundige Eric de Munck heeft in een column op LINDA.nl mooie woorden over voor Vandaag Inside. De meningenshow van Johan, Wilfred en René is volgens hem hét programma van 2022 geworden.

Op oudejaarsavond besteedde De Munck, tussen de oudejaarsconferences en quizzen door, maar aan één programma zijn tijd: de Oudejaarsspecial van Vandaag Inside. "Want of ’t nou positief was, of ietsje minder positief, wat mij betreft is dit toch hét programma van 2022 geworden. Je moet er namelijk maar zin in hebben: na twintig seizoenen Voetbal InsiteVoetbal InternationalVoetbal Inside en Veronica Inside elke dag weer vol enthousiasme een liveshow maken. Primetime op SBS 6. En daarmee óók nog weten te scoren."

"Johan, Wilfred en René hebben dat gewoon geflikt," schrijft De Munck. "Sterker nog, het lijkt alsof ze er al een eeuwigheid zijn in deze dagelijkse samenstelling. Terwijl de eerste uitzending van Vandaag Inside (toen nog VI Vandaag) toch écht op 10 januari 2022 was, nog geen jaar geleden. En ja, de mannen zijn vaak lomp. Het gaat nérgens over en is ordinair. Vandaag Inside heeft daarnaast óók een uniek geluid, waar er op de Nederlandse televisie steeds minder ruimte voor mag zijn helaas."

"Het was een veelbewogen seizoen met dieptepunten zoals de kaarsrel en het bijna-cancellen van de show. Maar ook gigantische successen zoals de grootse liveshow in de Ziggo Dome begin december. En dan laat ik die 29 afleveringen van De Oranjewinter nog voor het gemak maar even achterwege," constateert De Munck, die heerlijk voor de Oudejaarsspecial is gaan zitten. "Ondertussen hoop ik dat de drie heren lekker uitblazen en zich opmaken voor een nieuwe reeks vanaf 16 januari. Een avond zonder VI is namelijk geen avond. Happy New Year!"

Kijk hieronder de Vandaag Inside Oudejaarsspecial terug!

Vandaag Inside Oudejaarsspecial
1:32:25
Vandaag Inside Oudejaarsspecial

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.