Terug

Volg Vandaag Inside

Johan wilde eigenlijk drummer worden: 'Nu zit ik daar te lullen met Wilfred Genee'

Johan wilde eigenlijk drummer worden: 'Nu zit ik daar te lullen met Wilfred Genee'

12 juni 2019, 13:00

Johan was gisteravond te gast bij Pauw, waar hij vertelde over het Holland International Blues Festival, dat dit weekend plaatsvindt in Grolloo. Ook vertelde hij dat hij liever een andere beroepskeuze had gemaakt.

'Ik droomde ervan om ook in een bandje te zitten. Maar het ergste wat mijn vader kon overkomen was dat ik zo'n langharig, onverzorgd type zou worden. Mijn vader heeft dat echt tegengehouden. Omdat ik net iets beter kon voetballen dan de andere jongens van het dorp, was dat mijn vluchtroute, want toen kon ik zelf mijn geld verdienen en doen wat ik wilde.'

Als Pauw vraagt of Johan dus eigenlijk een verkeerde afslag heeft genomen, antwoordt Johan instemmend: 'Ja. Ik let altijd op de drummers: het water loopt me in de mond. Dan denk ik: dan zit ik daar te lullen met Wilfred Genee. Ik moet achter zo'n ding (red. drumstel) zitten!'

Bekijk HIER het hele interview.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.