Terug

Volg Vandaag Inside

Johan wil pikant Veronica Inside-speeltje op de markt brengen

Johan wil pikant Veronica Inside-speeltje op de markt brengen

15 sep 2020, 13:22

Het seizoen is pas twee afleveringen onderweg en Johan pleit alweer voor een zeer pikant artikel in de Veronica Inside-shop. De nestor van de groep ziet het namelijk wel zitten om exclusieve Veronica Inside-dildo's op de markt te brengen.

Als het maandagavond gaat over de mogelijk nieuwe sponsor van FC Emmen ontspoort het gesprek al snel. Sportmarketeer Chris Woerts meldt maandagavond dat Emmen in zee wil gaan met een nieuwe hoofdsponsor, maar dat de KNVB hier vooralsnog een stokje voor steekt.

Het gaat namelijk om het Erotisch Distributiecentrum (EDC). Bij de meesten bekend van het merk 'Easy Toys', die zich ook hebben gevestigd bij EDC in Groningen. Het bedrijf draaide in tijden van corona recordwinsten en verkocht nooit eerder zoveel mastrubators, cocksringen, penissleeves, sekspoppen en andere populaire seksspeeltjes.

De mannen van Veronica Inside, met René voorop, vinden het belachelijk dat de KNVB de sponsor vooralsnog niet toelaat op het shirt van Emmen. De club loopt ook het risico dat zij 350.000 euro mislopen, een aanzienlijk bedrag voor een club als FC Emmen. 'Het slaat nergens op, er is helemaal niks illegaals aan', roept René lacherig en vol verbazing. Woerts kan dit alleen maar beamen en vindt het ook vreemd dat de KNVB hier tegen optreedt.

Het onderwerp zorgt zoals gewoonlijk ook voor de nodige hilariteit aan tafel. Johan en René leven op tijdens het zien van de seksspeeltjes en delen gelijk hun ervaringen. Johan denkt er zelfs aan om EDC snel te benaderen voor een mogelijke samenwerking. 'Misschien kunnen we samen iets op de markt brengen, een Veronica Inside-dildo of zo', oppert Johan. René ziet dat op zijn beurt helemaal zitten: 'Daar is niks mis mee, toch Jan?' Johan kan Jan ook geruststellen: 'We maken ook een extra large voor jou hoor, Jan!'

Bekijk hier de hilarische discussie over de nieuwe potentiële hoofdsponsor van FC Emmen!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.