Terug

Volg Vandaag Inside

Johan werd 'fanatieke Feyenoord-supporter' tijdens Klassieker: 'Ajax hing mij echt de strot uit!'

Johan werd 'fanatieke Feyenoord-supporter' tijdens Klassieker: 'Ajax hing mij echt de strot uit!'

22 mrt 2022, 09:15

Johan werd zondagmiddag tijdens de Klassieker een 'fanatieke Feyenoord-supporter', zo vertelde hij maandagavond in Vandaag Inside. Derksen vond de Rotterdammers de eerste helft erg goed spelen. Maar vooral het gedrag van sommige Ajacieden in de tweede helft stuitte hem tegen de borst.

'Het gedrag van sommige Ajacieden vond ik zo stuitend, dat die club mij echt de strot uithing. Ik gunde ze niet dat ze door twee blunders van die reservekeeper nog wonnen,' aldus Johan. Ook Wim en René zijn het roerend eens met de mening van Johan over de maniertjes van onder meer Dusan Tadic, Lisandro Martínez en Antony.

René richt zich vooral tot de Braziliaanse matchwinner, en vraagt zich hardop af of clubs als Liverpool en Manchester City dit soort gedrag bij hun club willen. 'Die clubs nemen hem niet. En dan kan je wel zeggen: "Hij is jong." Maar het kan ook nog gekker worden.' Wim ziet dat de Braziliaan dit gedrag al veel langer vertoont en noemt het dan ook 'totaal krankzinnig'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.