Terug

Volg Vandaag Inside

Johan weigert reclame te maken voor Waar is de Mol: 'Flikker gauw op!'

Johan weigert reclame te maken voor Waar is de Mol: 'Flikker gauw op!'

30 sep 2020, 15:52

Johan is 5 oktober te gast in een nieuw seizoen Waar is de Mol. De analist trekt samen met Johnny de Mol door zijn favoriete provincie Drenthe en laat zijn huidige woonplaats Grolloo zien, maar gaat ook langs zijn ouderlijk huis. Het belooft een legendarische uitzending te worden, maar desondanks weigert Johan reclame te maken voor de show.

En met een goede reden. Het programma wordt namelijk tegelijkertijd met Veronica Inside uitgezonden, om 20:30 uur bij SBS6. 'Als je hier wat zegt, dan zeggen ze altijd van: Ja, ja. Maar jij hebt geen verstand van tv. Want je moet hier bij Talpa verstand van tv hebben. De enige mensen die nog enigszins in mij geïnteresseerd zijn, zijn de mensen die naar dit programma kijken. En dan komt Johnny de Mol een programma over mij maken, maar dan wordt het op 5 oktober, tegelijkertijd tégenover ons uitgezonden', vertelt Johan vol verbazing in de Veronica Inside-uitzending van afgelopen maandag.

De mond van Johan viel helemaal open van verbazing toen hem werd gevraagd of hij ook nog even een radiocommercial wilde opnemen om reclame te maken voor het programma. De uitgesproken Johan had dan ook een duidelijk antwoord: 'Ze kwamen hier met het verzoek of ik een radiocommercial wilde inspreken met de oproep om allemaal naar SBS6 te kijken, als wíj hier bij Veronica zitten. Flikker een beetje gauw op!'

Desondanks belooft de uitzending van Waar is de Mol legendarisch te worden. Johnny ging al eerder een keer met Johan mee naar Amerika om daar een aflevering te maken over Johan en zijn liefde voor de blues. De presentator kreeg Johan toen zo gek om een tattoo van zijn geliefde Isabelle te zetten. Ook nu zijn de eerste beelden veelbelovend, bekijk ze hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.