Terug

Volg Vandaag Inside

Johan weet uitgelezen Nederlandse kandidaat voor Songfestival: 'Topwijf en topzangeres!'

Johan weet uitgelezen Nederlandse kandidaat voor Songfestival: 'Topwijf en topzangeres!'

11 apr 2023, 15:51

Het onzuivere livedebuut van Mia Nicolai en Dion Cooper op een songfestivalpreparty in Madrid heeft ook Johan Derksen niet kunnen bekoren, zo vertelde hij maandagavond in Vandaag Inside. Johan weet een kandidaat die volgens hem wél geschikt zou zijn voor het Eurovisie Songfestival.

Over het optreden van Nicolai en Cooper zei Johan: "Ik heb me geschaamd, het is echt verschrikkelijk. Als je nou mensen naar het Songfestival, wat toch een belangrijk promotiemiddel voor je land is, stuurt, dan kijk je toch wel even of ze kunnen zingen? Zij kunnen totaal niet zingen. Het is zo'n ontzettende afgang."

Hij vervolgde: "Als je Waylon, Ilse DeLange of Anouk stuurt, dan weet je: die kunnen zingen. En Davina Michelle, dat is de uitgelezen zangeres om daar aan mee te doen! Dat is een topwijf én een topzangeres."

Mia Nicolai en Dion Cooper hoeven volgens Johan dan ook niet te hopen op de overwinning: "Loreen uit Zweden gaat winnen. Zij steekt er met kop en schouders bovenuit. Goede zangeres, goed liedje, klaar."

Bekijk hieronder de reactie van Johan op het livedebuut van Mia Nicolai en Dion Cooper.

Johan hoort vals livedebuut van Songfestival-duo: 'Je schaamt je dat je Nederlander bent!'
2:12
Johan hoort vals livedebuut van Songfestival-duo: 'Je schaamt je dat je Nederlander bent!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.