Terug

Volg Vandaag Inside

Johan vreest voor Mark Baanders: ‘Dit is einde carrière'

Johan vreest voor Mark Baanders: ‘Dit is einde carrière'

15 dec 2023, 16:59

Johan Derksen ziet Mark Baanders zijn carrière somber in na het presenteren van het programma Serious Christmas bij PowNed.

In Serious Christmas strijden achttien bekende Nederlanders waaronder Maik de Boer, Patrick Martens, Louisa Janssen, Rob Geus en Trijntje Oosterhuis elke dag tegen elkaar in kerst-challenges. René van der Gijp snijdt het programma donderdagavond in Vandaag Inside aan en begrijpt niet dat Mark Baanders hierin is gestapt. “Die Mark Baanders moet ook hebben gedacht 'wat ben ik in godsnaam aan het doen.'”

Rutger Castricum verdedigt de presentator vervolgens: “Hij is toch wel echt een grote ster aan het worden bij ons. Hij doet het hartstikke goed en is een opkomend talent.” Johan denkt er echter heel anders over. “Dit is einde carrière voor Mark Baanders.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.