Terug

Volg Vandaag Inside

Johan verbaasde zich bij AZ - Sparta: 'Een parodie op een voetballer'

Johan verbaasde zich bij AZ - Sparta: 'Een parodie op een voetballer'

7 dec 2021, 15:22

Tom Beugelsdijk maakte zondag geen beste indruk in het eredivisieduel met AZ (3-1). De verdediger van Sparta veroorzaakte een penalty en zorgde met een verkeerde kopbal voor een tegentreffer. Na afloop van de wedstrijd trok hij voor de camera van RTV Rijnmond het boetekleed aan, maar voor Johan Derksen is dat niet voldoende.

‘Hij was heel reëel dat hij ontzettend slecht speelde, maar dat doet hij bijna iedere wedstrijd’, stelt Johan maandag bij Veronica Inside. Sparta kwam zondag op voorsprong, maar na knullig hands van Beugelsdijk benutte AZ-aanvaller Karlsson een strafschop. ‘Het is toch een parodie op een voetballer’, zegt de analist als hij de beelden onder ogen krijgt. ‘Het is een ontzettende leuke jongen, maar het ziet er niet uit wat hij doet. Het is ondoordacht, maar hij staat er altijd in. Dan weet je meteen hoe hoog de nood is bij Sparta.'

Ook doelman Benjamin van Leer, die tegen AZ in de basis stond voor de geblesseerde Maduka Okoye, kon de besnorde analist niet bekoren. ‘Die jongen die nu met die linksbuiten van FC Barcelona (Lieke Martens, red.) gaat trouwen…dat gun ik hem van harte maar hij kan er niks van. Hij heeft overal gespeeld en overal was het even slecht', aldus Derksen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.