Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Uitzendingen Veronica Inside gaan voorlopig door tot 1 juni'

Johan: 'Uitzendingen Veronica Inside gaan voorlopig door tot 1 juni'

30 apr 2020, 21:20

De uitzendingen van Veronica Inside gaan voorlopig door tot 1 juni, vertelt Johan in de online rubriek Groeten uit Grolloo van Veronica Inside. Toch zou Johan er niet raar van opkijken als het programma door teruglopende reclame-inkomsten eerder van de buis wordt gehaald.

Johan steekt van wal: 'We hebben gehoord dat we voorlopig doorgaan tot 1 juni. Maar ik kijk er ook niet van op als eerder de stekker eruit gaat. Kijk, door de Coronacrisis hebben de bedrijven helemaal geen trek om te adverteren. Wanneer de productiekosten van zo'n programma hoger worden dan de reclame-inkomsten, dan zijn mensen bij commerciële tv-stations snel geneigd om er een film in te gooien in plaats van zo'n tv-programma, want die film hebben ze toch nog in het magazijn liggen.'

Toch hoopt Johan dat dat voorlopig niet het geval is: 'Ik zou het wel prettig vinden om nog even door te gaan, om het karige nieuws wat er komt toch voor het voetlicht te brengen. Want voetbalminnend Nederland hunkert natuurlijk naar informatie. Onze kijkcijfers zijn uitstekend, dus in dat kader zijn wij gaarne bereid om door te gaan!'

Bekijk de hele Groeten uit Grolloo, waarin Johan ook ingaat op het overlijden van doelman Eddy Graafland en waarin hij vertelt dat hij een nieuwe Danny Vera heeft ontdekt, hieronder!

Groeten uit Grolloo: Johan kondigt nieuwe Danny Vera aan!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.