Terug

Volg Vandaag Inside

Johan uit kritiek op Feyenoord-middenvelder: 'Een aanfluiting die jongen!'

Johan uit kritiek op Feyenoord-middenvelder: 'Een aanfluiting die jongen!'

31 juli 2021, 13:45

Feyenoord is geïnteresseerd in Joey Veerman, maar Johan Derksen weet niet of de club er goed aan doet om de middenvelder van sc Heerenveen naar Rotterdam te halen. 

Dat Veerman het niveau van Feyenoord aankan, staat volgens de analist niet ter discussie. Wel twijfelt Johan of de komst van alleen Veerman voldoende zal zijn voor de Rotterdammers. ‘Alleen Veerman lost het niet op hoor’, begint Johan vrijdag zijn verhaal bij De Oranjezomer. ‘Want Veerman is op het middenveld een uitstekende speler maar ook weer geen speler die af en toe een bal afpakt. Dus dan hebben ze wéér geen speler die een bal kan afpakken.’

De analist is dan ook kritisch op het huidige middenveld van Feyenoord. ‘En die Kökçü vind ik eigenlijk het grootste probleem, die op hoge toon nummer 10 gevraagd heeft. Hij rent en hij vliegt en hij doet maar wat. Hij denkt nergens bij na, dat is gewoon een aanfluiting die jongen.’

Wilfred herinnert Johan eraan dat Kökçü in het verleden werd genoemd bij clubs als Arsenal en AC Milan. ‘Inpakken en meteen wegsturen’, adviseert de besnorde analist.

Uitzending van De Oranjezomer gemist? Kijk 'm hieronder terug!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.