Terug

Volg Vandaag Inside

Johan start eigen radiozender Grolloo Radio

Johan start eigen radiozender Grolloo Radio

21 apr 2020, 16:43

In navolging van Wilfred krijgt ook Johan zijn eigen radiozender. Johan noemt zijn radiozender het 'tegengif' van de radiozender van Wilfred: 'Jij doet die Nederlandstalige hoepa dat is bij mij verboden', aldus Johan.

Daar waar Wilfred zich vooral richt op het levenslied zal Johan zich voornamelijk richten op blues, country, jazz,en rock muziek: 'Ik vind het verschrikkelijk dat de originele muziekstijlen zoals blues, country, rock en jazz niet meer op de radio gedraaid worden. Er zitten allemaal arrogante kwalletjes achter een bureau die noemen zich muzieksamensteller. Want die domme diskjockey's mogen wel schijtlollige grapjes maken maar niet hun eigen plaatjes uitkiezen.'

Johan is van mening dat de muzieksamenstellers van tegenwoordig de doelgroep 50+ niet bereikt. En daarom heeft hij zelf alle nummers uitgekozen en ook al voor anderhalve maand voorgeprogrameerd: 'Het is 24 uur lang te beluisteren op internet. En ik heb al voor anderhalve maand voorgeprogrameerd, dat is best een hoop werk.'

Café Genee en Grolloo Radio zijn beide te beluisteren via Juke.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.