Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Spelersgroep van Ajax keert zich tegen Erik ten Hag’

Johan: 'Spelersgroep van Ajax keert zich tegen Erik ten Hag’

27 mrt 2020, 14:00

Johan heeft zo zijn twijfels of Erik ten Hag ook volgend seizoen nog trainer van Ajax is. In de online rubriek Groeten uit Grolloo van Veronica Inside laat Johan weten dat hij uit ‘betrouwbare bron’ hoorde dat niet iedereen binnen Ajax nog blij is met Ten Hag.

‘Het begint een hele grote groep spelers in die selectie toch een beetje tegen te staan dat die man, die eigenlijk blij mag zijn dat hij trainer mag zijn van het grote Ajax, zich daar manifesteert als degene die het voetbal toch wel uitgevonden heeft.’

‘Ik heb zelfs al vernomen dat er intern vergaderd is bij Ajax of ze wel met hem door moeten gaan. Dat is natuurlijk een probleem voor de directie, die zich solidair verklaard heeft met Erik ten Hag’, doelt Johan op eerdere uitspraken van de directieleden Marc Overmars en Edwin van der Sar.

’In dit soort tijden borrelen ongenoegens weer op. De mensen hebben tijd om even rust te nemen, die kunnen met elkaar bellen, de irritatie groeit, want het is natuurlijk geen prettige tijd om te leven. Plotseling krijg je dan weer zo'n vijfde colonne binnen zo'n groep die vindt dat ze niet met deze trainer door moeten.’

VIDEO - Groeten uit Grolloo | Johan onthult: 'Ajax vergaderde intern over toekomst Ten Hag'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.