Terug

Volg Vandaag Inside

Johan reageert op uithaal Van Rossem: 'Die zit smoezelig in een stoel wat te mopperen'

Johan reageert op uithaal Van Rossem: 'Die zit smoezelig in een stoel wat te mopperen'

28 juli 2022, 22:00

Johan Derksen heeft in Koffie met Johan, een online rubriek van Vandaag Inside, gereageerd op de uitspraken van Maarten van Rossem in De Slimste Mens. Jurylid Van Rossem vertelde in ondubbelzinnige woorden dat hij geen groot fan is van de talkshow op SBS6.

Vandaag Inside kwam ter sprake in de ronde 'Het collectieve geheugen', waarin kandidaten trefwoorden moeten noemen bij een fragment. Woensdagavond werd er een fragment getoond uit de aflevering van Sterren op het Doek met Johan Derksen.

Kandidaat Ferdi Stofmeel onthulde dat Vandaag Inside een guily pleasure voor hem is en vertelde dat "het af en toe ook een andere mening en een andere kijk geeft, dat doet Maarten ook op zijn manier". De éénkoppige jury reageerde daar vervolgens op: "Op een aanzienlijk beschaafdere manier. Want het is natuurlijk wel een eersteklas hufterprogramma. In feite is het een programma voor adolescente mannen met een betrekkelijk laag IQ", aldus de nationale brombeer.

In de online rubriek van Vandaag Inside reageert Johan op de felle uitspraken: "Dat heb ik niet gezien, maar dat mag hij zeggen. Ik vind Van Rossem een prima man en in zijn positie zou ik ook zoiets zeggen om de meute te behagen. Nee, dat vind ik niet zo'n probleem."

Ook gaat de besnorde analist in op de uitspraak van "een betrekkelijk laag IQ". "Bij Vandaag Inside hebben we buiten Wilfred geen universitaire opleidingen, dat klopt. En Van Rossem speelt natuurlijk zijn 'Van Rossem-rol'. Die zit daar smoezelig in een stoel wat te mopperen. Die grijpt ieder onderwerp even aan om wat te mopperen."

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Johan hieronder.

Koffie met: Wat vindt Johan Derksen van de boerenprotesten?
32:40
Koffie met: Wat vindt Johan Derksen van de boerenprotesten?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.