Terug

Volg Vandaag Inside

Johan reageert op bestorming van De Kuip door Feyenoord-supporters

Johan reageert op bestorming van De Kuip door Feyenoord-supporters

18 mei 2021, 12:40

De onafhankelijk aanklager betaald voetbal van de KNVB start een vooronderzoek naar de gebeurtenissen zondag in De Kuip. Enkele tientallen supporters van Feyenoord drongen tijdens de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk in de tweede helft het stadion binnen. Ze staken vuurwerk, fakkels en rookbommen af. De wedstrijd werd daardoor enige tijd onderbroken. Johan heeft maandagavond gereageerd op de actie van de Feyenoord-fans.

'Er loopt 80% bij die Feyenoord een hart onder de riem willen steken of naja de helft denk ik. En de andere helft ageert tegen de leiding en dat Feyenoord naar Feyenoord-City gaat', stelt Hans Kraay jr.

'Wat nou een hart onder de riem?', reageert Johan op Hans. 'Die hele groepering 'capuchonnetjes' veroorzaken alleen maar rellen en onrust. Dat is de groepering die zich graag supporters noemt, maar dat zijn geen supporters. Mensen die de club in diskrediet brengen kun je toch geen supporters noemen, maar we zijn er allemaal een beetje bang voor.'

'De spelers durven gewoon niet tegen die mensen in opstand te komen. Ze hebben er misschien ook wel een reden voor, maar het zal niet de eerste keer zijn, dat ze een Feyenoord-speler thuis opzoeken. Dat is allemaal heel vervelend om rekening mee te houden, maar om daar nou voor te applaudisseren..?', aldus Johan.

 

Veronica Inside S2020 E67
1:29:02
Veronica Inside S2020 E67

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.