Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over Wilfred: 'Dan kan ik hem wel een klap geven!'

Johan over Wilfred: 'Dan kan ik hem wel een klap geven!'

4 mei 2023, 12:54

Johan Derksen was maandagavond te gast in het programma Taxi Castricum, waarin Rutger Castricum iedere week een prominente Nederlander naar zijn of haar plaats van bestemming rijdt. Johan vertelde onder andere over zijn bijzondere relatie met Wilfred en René.

"Wij hebben pas chemie als we aan die tafel zitten," aldus Johan over zijn Vandaag Inside-collega's. "Dat is het gekke, dan is er chemie. Maar voor of na een uitzending hebben we niets met elkaar. Vergaderingen bij ons lopen nog weleens uit op scheldpartijen. We zijn geen vrienden. Ik zeg altijd: de hoogte van het contract houdt de solidariteit in stand."

Hoewel er tijdens een uitzending wél chemie is, verschillen Johan en Wilfred ook dan in wat ze leuk vinden: "Wilfred lacht zichzelf dood om een grappig filmpje van twee apen die liggen te neuken op een motorkap, of een zwarte meneer die met zo’n paardenpenis uit zee stapt. Dan komt hij niet meer bij. Dat vind ik dan weer een beetje goedkoop, ik ben meer de serieuze tak."

"Wilfred kan ook zeuren, zaniken en zuigen, waardoor hij eigenlijk de leuke opmerkingen uit onze mond haalt," vervolgt Johan. "Om vervolgens, als we ze uitspreken, te zeggen: Nou nou nou… Dan kan ik hem wel een klap geven, dan zit hij je uit te dagen."

Johan kopt de voorzetjes van Wilfred graag in, maar heeft na een uitzending regelmatig spijt van een uitspraak: "Bijna iedere avond. Want je zit daar zo spontaan te doen met z’n allen, dat je denkt: dat ene had ik beter niet kunnen zeggen, of: dat was een verkeerde grap. Wij zijn zo spontaan en ad rem bezig, dat er weleens dingen uitflappen. En dat is aan de ene kant de charme van het programma, maar ook het gevaar."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.