Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over VI-Meestervoorspellers: 'De bedenkers vinden het leuk, ik niet'

Johan over VI-Meestervoorspellers: 'De bedenkers vinden het leuk, ik niet'

30 dec 2020, 16:17

Op 2 januari zijn de mannen van Veronica Inside te zien in het programma De VI-meestervoorspellers. In deze eenmalige show, die vooraf is opgenomen, voorspellen Johan, Wilfred en René wat er komend jaar allemaal gaat gebeuren.

In een interview met Veronica Magazine blikken de heren alvast vooruit op het voorspelspektakel. Johan werd niet heel enthousiast van deelname aan het programma. 'Eigenlijk zie ik dit programma niet zo zitten. Kijk, het probleem is: wij zijn goed in wat wij wekelijks doen, maar ik vraag me af of we ook goed zijn in dit soort dingen.'

Het programma is niet door de mannen zelf bedacht, maar door de mensen bij Talpa. 'Ze gaan vragen bedenken die leuk zijn en gasten uitnodigen die leuk zijn. Dan denk ik: ja, jullie vinden het allemaal heel leuk, maar ik niet.' Toch heeft Johan de uitzending gewoon opgenomen. 'De mensen bij Talpa zijn heel enthousiast, dus ik hoop maar dat de bedenkers heel veel verstand van tv hebben.'

Wilfred ziet het allemaal wel positief in. 'We hebben een lijst van gebeurtenissen of mogelijke gebeurtenissen in 2021 samengesteld en daar hebben wij een mening over - en die twee helemaal. Ach, het komt wel goed.'

Denk je dat jij Meestervoorspeller kunt worden? Speel dan op 2 januari vanaf 20.00 uur mee via sbs6.nl/ikvoorspel en maak kans op 25.000 euro.

ZIEN: Dit zijn de eerste beelden van het programma en dat belooft fantastisch te worden!

ZIEN: De eerste beelden van De VI Meestervoorspellers
2:43
ZIEN: De eerste beelden van De VI Meestervoorspellers

Het complete interview met de mannen is te lezen in Veronica Magazine nummer 1 van 2021. Het tijdschrift ligt deze week in de winkel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.