Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over Vandaag Inside-gast: 'Wat een leuke jongen is dat!'

6 sep 2023, 20:05

Johan, Wilfred en René evalueerden dinsdagavond het Vandaag Inside-debuut van Khalid Kasem, Wouter de Winther en Henk Grol. Wouter zat afgelopen vrijdag aan tafel; Khalid en Henk maakten maandag hun opwachting.

Johan had lovende woorden over voor oud-topjudoka Henk Grol: "Die Henk, dat vond ik een ontdekking! Wat een leuke jongen is dat!" René kon zich helemaal vinden in de mening van Johan: "Echt een superleuke gozer."

Ook Wouter de Winther kon op mooie woorden van Johan rekenen: "Ik vind hem ook een uitstekende analist in de politiek. En hij heeft het hier hartstikke goed gedaan." Ook Merel Ek was enthousiast over het optreden van Wouter: "Het was heel leuk, toch? Hij paste er goed tussen!"

Johan evalueerde tenslotte nog het optreden van Khalid Kasem: "Hij deed het heel goed, want hij is welbespraakt. Maar hij is ook slim, hij gaat nooit over het lijntje. Hij blijft altijd een beetje advocaat, hij blijft altijd correct. Maar goed hoor!"

Bekijk de evaluatie van Khalid Kasem, Wouter de Winther en Henk Grol in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.