Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over selectiespeler Oranje: 'Hij heeft hele enge trekjes, echt een griezeltje'

Johan over selectiespeler Oranje: 'Hij heeft hele enge trekjes, echt een griezeltje'

5 okt 2021, 12:02

Johan Derksen heeft zich maandagavond in Veronica Inside kritisch uitgelaten over Noa Lang, die door bondscoach Louis van Gaal voor het eerst bij de selectie van Oranje gehaald.

'Hij heeft hele enge trekjes, Noa Lang,' begint Johan over de Club Brugge-aanvaller. 'Die vindt zichzelf ook al heel erg goed. Echt een griezeltje. Dat was in Nederland al. Hij heeft toen met Ajax heel goed gespeeld tegen Twente, en daarna is hij zich zo gaan gedragen. Bij Twente heeft hij helemaal niets gepresteerd, en hij doet het nu inderdaad goed.'

Wim vult Johan aan: 'Je kan niet ontkennen dat hij het heel goed doet, bij Club Brugge. Daar heeft hij echt geweldige wedstrijden gespeeld. Maar het zit een beetje in die jongen om een beetje vervelend te doen, af en toe. Beetje een houdinkje... Je hoopt dat dat een beetje overgaat op een gegeven ogenblik.' Johan denkt niet dat dat zal gebeuren: 'Ja maar Wim, als dat erin zit, gaat dat niet over.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.