Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over mogelijke overstap Alex Kroes naar Ajax: 'AZ moet niet zo kinderachtig doen'

Johan over mogelijke overstap Alex Kroes naar Ajax: 'AZ moet niet zo kinderachtig doen'

27 aug 2023, 14:27

Johan Derken heeft vrijdagavond bij Vandaag Inside gereageerd op de mogelijke overstap van Alex Kroes naar Ajax als opvolger van Edwin van der Sar: "Dit is voor die man de kans van zijn leven, gun hem dat."

Volgens Chris Woerts kan de overstap van Kroes naar Ajax tenminste tot 1 september op zich laten wachten, omdat AZ er zeker van wil zijn dat hij geen scouting-informatie meeneemt naar de Amsterdammers: "Iedereen zegt dat AZ heel veel geld wil hebben voor Alex Kroes, maar dat is niet waar. Ze vragen geen geld, maar hebben een slechte ervaring met Arne Slot. Die nam allerlei scoutinglijsten mee toen hij naar Feyenoord ging."

AZ kan dat volgens Johan wel vergeten: "Dat staat allemaal in zijn computer en dat staat dadelijk allemaal bij Ajax. AZ moet niet zo kinderachtig doen. Dit is voor die man de kans van zijn leven, gun hem dat. AZ moet er rekening mee houden, dat als iemand naar Ajax kan, dat ze uiteindelijk toch naar Ajax zullen gaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.