Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over Jasper Cillessen: 'Die jongen is helemaal de weg kwijt!'

Johan over Jasper Cillessen: 'Die jongen is helemaal de weg kwijt!'

18 okt 2022, 12:39

Johan Derksen heeft zich maandagavond in Vandaag Inside kritisch uitgelaten over Jasper Cillessen, die afgelopen weekend met NEC met 2-0 verloor van Sparta Rotterdam.

"Die gekke keeper die we hebben, die de pers niet meer te woord staat, bemoeide zich met de relletjes en de scheidsrechter," begon Johan over Cillessen. "Eén ding deed hij niet: backs bij de palen zetten toen die goal viel. En hij keepte als een dweil!"

"Hij maakt zich veel te druk die jongen," vervolgde Johan. "Hij is helemaal de weg kwijt! Hij heeft zichzelf gek gemaakt. Ga die bal eens tegenhouden! Gelukkig pakt die Pasveer ook geen bal."

René is het met Johan eens: "Ga gewoon weer keepen, joh. Die niet zo moeilijk. En sta iemand te woord die gewoon even wil vragen hoe het was. Waar maak je je druk om, joh. Die Van der Vaart heeft hem heel onzeker gemaakt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.