Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over Eredivisie-speler: 'Een jongen die in de toekomst heel goed aan dit soort tafels kan zitten'

Johan over Eredivisie-speler: 'Een jongen die in de toekomst heel goed aan dit soort tafels kan zitten'

11 nov 2021, 11:46

In Veronica Inside bespraken Johan, Wilfred, René en Wim afgelopen maandagavond het duel tussen Willem II en Sparta. De Rotterdammers boekten een overtuigende 0-3 overwinning in Tilburg, mede dankzij twee doelpunten van Sparta-verdediger Bart Vriends.

'Fred Grim weet het ook even niet meer, hè?,' zei Johan over de Willem II-trainer, die met de Tilburgers voor het laatst een overwinning boekte op 25 september (2-1 tegen PSV). Maar ik keek ook op van de prestatie van Sparta,' ging de besnorde analist verder. 'Want daar zat ook helemaal geen voetbal in de laatste weken.'

Grote man aan de kant van Sparta was verdediger Bart Vriends, die twee keer trefzeker was. 'En die Vriends, dat vind ik niet zo'n goede voetballer, maar wel een hele leuke jongen,' aldus Johan. 'Dat is denk ik ook een jongen die in de toekomst heel goed aan dit soort tafels kan zitten.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.