Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over contractverlenging Advocaat: 'Niet verwacht'

Johan over contractverlenging Advocaat: 'Niet verwacht'

23 apr 2020, 18:05

Johan heeft tijdens de uitzending gezegd dat als Dick Advocaat verstandig is, hij niet moet bijtekenen bij Feyenoord. Advocaat heeft inmiddels wel bijgetekend en Johan is blij verrast met dit nieuws, zo laat hij weten in de online rubriek Groeten uit Grolloo van Veronica Inside.

'Dat had ik niet verwacht, want Dick wil natuurlijk aan het einde van zijn carrière succesvol zijn. Dat is heel begrijpelijk. Maar er is nu helemaal geen uitzicht en zekerheid dat Feyenoord volgend jaar met een elftal op het veld kan verschijnen dat beter is dan het elftal van nu', stelt Johan.

Johan was dit seizoen erg onder de indruk van de prestaties van 'de kleine generaal'. 'Wat Dick dit seizoen gedaan heeft, vind ik een wonder. Dit is de beste prestatie die hij ooit geleverd heeft door met middelmatige voetballers echt een waanzinnige tweede seizoenshelft te spelen.'

Blijkbaar ziet Advocaat in Rotterdam wel toekomst in het komende eredivisieseizoen. 'Ik dacht: Dick neemt dat risico niet, want je hebt grote kans dat het volgend jaar wat minder gaat. Het kan nooit beter gaan dan nu, maar op de een of andere manier heeft hij het ontzettend naar zijn zin bij Feyenoord. Bovendien kan ik mij indenken dat iedereen bij Feyenoord idolaat is van Dick Advocaat', zegt Johan.

'Voor het Nederlandse voetbal vind ik het hartstikke belangrijk dat Dick een baan heeft, want hij voegt echt iets toe aan de Eredivisie. Het zou natuurlijk zonde zijn als die man thuis in het zonnetje gaat zitten. Zo zou het ook zonde zijn als ik van 71 niet twee keer in de week op de televisie verschijn. Dan wordt het wel heel saai in dit land', beweert Johan.

In de online rubriek Groeten uit Grolloo besprekt Johan vanuit zijn mancave de actualiteit van de afgelopen week. Deze keer kwamen onder andere de afgelasting van zijn Holland International Blues Festival, de tweet van Willem 'nobody' Vissers en de contractverlenging van Dick Advocaat aan bod.

VIDEO - Groeten uit Grolloo | John de Bever op bezoek bij Johan: 'Mijn beste homovriend!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.