Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over confrontatie tussen VI en Ladies Night: 'Daar zie ik niet zoveel in'

Johan over confrontatie tussen VI en Ladies Night: 'Daar zie ik niet zoveel in'

5 mrt 2020, 19:35

Een confrontatie tussen de mannen van Veronica Inside en de dames van Ladies Night, live op televisie? Johan ziet het niet zitten, geeft hij aan in gesprek met Wilfred in Veronica Inside Radio: 'Daar zie ik niet zoveel in. Dat is alleen goed voor Ladies Night, want er kijkt geen hond naar hun programma.'

Gisteravond uitte Olcay Gulsen in Ladies Night haar ongenoegen over de uitspraken die René vorig jaar deed in Veronica Inside over Manon Meijers, de vriendin van Guus Meeuwis. René zei destijds onder andere: 'Ik zag een foto van Guus Meeuwis, toen dacht ik dat 'ie met z'n omgebouwde broer was!'

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk hier het volledige fragment met de uitspraken van René:

René ziet omgebouwde broer van Guus Meeuwis
1:59
René ziet omgebouwde broer van Guus Meeuwis

Olcay haalde gisteravond in Ladies Night, waar ook Manon Meijers te gast was, keihard uit: 'Ik vind dat we moeten ophouden om zo over elkaar te kunnen spreken. Als het de nieuwe norm is dat we dat niet doen, dan kunnen we er echt eindelijk iets aan veranderen. In plaats van dat we maar moeten accepteren dat die drie fucking irritante, lelijke, leeghoofdige eikels dat zeggen over haar!'

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk hier de volledige reactie van Olcay in Ladies Night:

Op Twitter werd vervolgens voorgesteld om de mannen van VI en de dames van Ladies Night bij elkaar aan tafel te zetten in een uitzending. Wilfred belde daarom in Veronica Inside Radio met Olcay Gulsen en Merel Westrik, presentatrice van Ladies Night. Zij zagen een confrontatie met Wilfred, Johan en René wel zitten.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk hier het gesprek tussen Wilfred, Olcay en Merel:

Johan gaf even later aan de telefoon met Wilfred aan een confrontatie niet te zien zitten: 'Daar zie ik niet zoveel in. Dat is alleen goed voor Ladies Night, want er kijkt geen hond naar hun programma.' Daarmee lijkt een clash tussen de twee programma's voorlopig van de baan.

Bekijk hier de volledige reactie van Johan:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.