Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over comeback Acda en De Munnik: 'Samen zijn ze fantastisch!'

Johan over comeback Acda en De Munnik: 'Samen zijn ze fantastisch!'

28 mrt 2023, 16:23

Maandagavond werd de comeback van het duo Acda en De Munnik bij Vandaag Inside aan tafel besproken. Vooral Johan liet merken dat hij het een hele goede keuze vond en hij legde uit waarom.

"Die twee gasten hebben jarenlang solo gewerkt", begon Johan over Thomas Acda en Paul de Munnick. "Nou dat was niet om aan te gluren! Die ene zat achter een piano, die dacht dat hij Leonard Cohen was en die ander maakte hele slechte commercials, ik geloof voor de Lidl ofzo".

"Dat zie je vaak, dan heb je een succesvol duo en dan krijgen mensen te veel ego en willen ze solo verder. Nou die twee solo, waardeloos! En nu zijn ze weer bij elkaar. Ze zongen een liedje bij BEAU: Fantastisch! Samen zijn ze fantastisch!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.