Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over bijzondere vriendschap met John de Bever: ‘We kunnen heel goed door een deur!'

7 mrt 2024, 20:52

Johan Derksen laat zich in gesprek met Privé uit over zijn bijzondere vriendschap met John de Bever en hun mannenuitje naar Londen.

John noemt Johan vaak zijn tweede vader. "Daar sta ik niet om te springen, maar we kunnen heel goed door een deur. We hebben een heel vreemde relatie, want we hebben totaal andere interesses. De liedjes die hij zingt, vind ik afschuwelijk, maar als mens deugt hij honderd procent. We zitten wel vaak op één lijn over bepaalde onderwerpen."

De twee gingen onlangs dan ook samen een weekendje naar Londen. “Het was een mannenuitje, wat vrienden wel vaker doen. John kwam langs op mijn verjaardag. Hij had een prachtig cadeau, drie dagen naar Londen. Ik kan me niet heugen hoelang ik niet op vakantie ben geweest met mijn vrouw. Laat staan hoelang het geleden is dat ik in het vliegtuig ben gestapt. Dat heeft met mijn drukke werk te maken, maar ook omdat het er met mijn vrouw eigenlijk niet meer van komt. Maar dit is dus hoe John is, hij wil graag mensen plezieren en verrassen. Dat is hem gelukt. We zijn bij de wedstrijd Arsenal – Newcastle geweest.”

Johan vertelt dat hij in het begin een beetje tegen de trip opkeek door het laat naar bed gaan na Vandaag Inside en het vroeg opstaan om naar Schiphol te gaan. “Maar toen we er eenmaal waren, was het zo leuk. Ik ben dol op winkels waar ze zeldzame platen en cd’s verkopen. John is dol op shoppen in het algemeen, dus hij had een combinatie bedacht. Als twee vrouwen liepen we vervolgens door de winkelstraten van Londen. We schoten van Oxford Street naar Regent Street, alles hebben we gezien. Het was hilarisch, de mensen hadden ons moeten zien.”

Ook John heeft genoten van het tripje naar Londen. "Dit is het leuke van een vriendschap, samen zoiets ondernemen. Verder zijn we bij Buckingham Palace geweest. De wisseling van de wacht had ik nog nooit meegemaakt. Zo bijzonder, we hebben genoten. Vooral omdat Johan zo normaal is. Hij is zichzelf, net zoals ik dat ben. We zijn zoals we zijn, dat is misschien wel onze klik", besluit de zanger.

René van der Gijp deed Johan Derksen eerder een potje vaseline cadeau voor zijn trip met John de Bever: "Voor als je op één kamer ligt!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.