Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over Ajax-directeur Mislintat: 'Ik vind het gek dat deze langharige, onverzorgde Duitser...'

Johan over Ajax-directeur Mislintat: 'Ik vind het gek dat deze langharige, onverzorgde Duitser...'

12 apr 2023, 00:00

Johan Derksen begrijpt niet waarom Sven Mislintat, de nieuwe technisch directeur van Ajax, bij zijn presentatie heeft aangegeven dat trainer John Heitinga op pole position ligt.

"De kans is groot dat Heitinga trainer blijft", zei Mislintat tegenover ESPN. "Ik mag hem graag. Hij heeft deze baan niet voor niets gekregen, maar met een reden. Hij heeft een geweldig karakter en is een oud-speler van Ajax. Ik vind dat we op dit moment een goede manager hebben. We praten met niemand anders. In mijn optiek ligt Heitinga op pole position."

Johan reageerde dinsdagavond in Vandaag Inside als volgt op de uitspraken van Mislintat: "Ja, de spelers maken zich sterk voor hem (Heitinga, red). Meneer Tadić maakt zich sterk voor hem, want Van der Sar die wil Peter Bosz niet hebben. Peter heeft voor niks zitten solliciteren op televisie. Dan moeten ze het zelf maar weten. Dan moeten ze Heitinga volgend jaar ook in het zadel houden en kampioen worden hè. Die spelers kunnen een goede trainer van hem maken."

"Ik vind het wel gek dat deze langharige, onverzorgde Duitser...", vervolgde Johan. Waarop Wilfred reageerde: "Ik vind niet dat jij nu enige recht van spreken hebt. Nu ga je echt te ver!"

Waarna Johan verder ging over Mislintat: "Maar dat zo'n man binnenkomt en nergens wat van weet en daar gaat staan te oreren dat hij (Heitinga, red.) waarschijnlijk mag blijven en dat hij er goed voor staat, dat vind ik maar raar hoor", aldus Johan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.