Terug

Volg Vandaag Inside

Johan verklapt gezinsuitbreiding Hélène: 'En ik ben niet de vader!'

Johan verklapt gezinsuitbreiding Hélène: 'En ik ben niet de vader!'

10 juni 2021, 11:08

Johan, Wilfred, René en Hélène stonden woensdag vanuit Slot Zeist de pers te woord in aanloop naar De Oranjezomer, dat vanaf donderdag dagelijks te zien is op SBS6. Johan en Hélène verschenen samen voor de camera van De Telegraaf, waar de besnorde analist een nieuwtje had over de presentatrice.

'Nu we het toch over Shownieuws hebben,' begint Johan. 'Hélène heeft echt nieuws! Het gezinnetje van Hélène wordt binnenkort uitgebreid. En ik ben niet de vader! De verslaggever van De Telegraaf reageert: 'Wil je beloven dat je dat niet aan Maxim Hartman gaat vertellen? Dat je het alleen bij ons vertelt?'

Hélène antwoordt: 'Nou ja, je hebt de scoop al: Johan is niet de vader, maar het gaat gebeuren!' De verslaggever van De Telegraaf reageert: 'Wauw! En hoe voel je je? Hoe gaat het?' 'Goed,' antwoordt Hélène, waarna ze in de lach schiet en ook Johan zijn lach niet meer kan inhouden. 'Oh, jij snapt er helemaal niks van! Jij zit naar mijn buik te kijken, maar er is niks aan de hand. Ik krijg een hondje.'

Voor de camera van Veronica Inside blikte Johan vooruit op De Oranjezomer en reageerde hij op de aanhoudende boycot van de Oranje-internationals. Bekijk het in de video hieronder!

Johan lacht om boycot Oranje-spelers: 'Kan me niet lang genoe...
3:19
Johan lacht om boycot Oranje-spelers: 'Kan me niet lang genoe...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.