Terug

Volg Vandaag Inside

Johan noemt hoogtepunt van het jaar: 'Uiteindelijk is dat toch gelukt en dat vond ik zo mooi'

Johan noemt hoogtepunt van het jaar: 'Uiteindelijk is dat toch gelukt en dat vond ik zo mooi'

24 dec 2022, 00:00

Johan Derksen heeft in een uitgebreid interview met Catherine Keyl, columnist bij De Telegraaf, teruggeblikt op het afgelopen jaar. De besnorde analist beschrijft onder meer zijn hoogtepunt van het jaar.

"Naarmate ik deze dagelijkse talkshow langer doe, kom ik tot de ontdekking dat ik gewoon de mening van de zwijgende meerderheid vertolk", zegt Johan. "En die wordt nergens gehoord. De milieufanaten en de natuurfanaten bepalen alles in Nederland. Politici houden zich voornamelijk met elkaar bezig en alle slepende problemen blijven liggen. Ik heb verdorie op Rutte gestemd omdat ik rechts beleid wilde en wat krijg ik? Een D66-beleid, alleen maar omdat hij minister-president wilde blijven."

Catherine geeft aan dat ze het roerend met Johan eens is en vraagt vervolgens wat zijn hoogtepunt van het jaar is. "Het klinkt misschien raar, maar na jaren eindeloos over voetbal praten; ik heb er niks meer mee", vertelt Johan. "En toen kwam John de Mol met het idee voor een gewone talkshow. Dat vond ik geweldig, maar we doen dit met z’n drieën en René van der Gijp en Wilfred Genee hadden zoveel ander werk dat ze er niets voor voelden."

"Uiteindelijk is dat toch gelukt en dat vond ik zo mooi, want het had ook mis kunnen gaan", vervolgt Johan. "Wij zijn totaal onafhankelijk van wie dan ook, dat hebben we bedongen. Dat merk je in het programma", aldus Johan.

Lees het volledige interview van Catherine Keyl met Johan in De Telegraaf via deze link.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.