Terug

Volg Vandaag Inside

Johan niet te spreken over Songfestival-inzending: 'Dat is voor het circus'

25 feb 2024, 12:43

Johan Derksen heeft zich in Vandaag Inside uitgelaten over de Nederlandse Eurovisie Songfestival-inzending Joost Klein (zie video). Volgens Johan zou Melanie Jonk, die op vrijdagavond de show muzikaal opende met haar band Mell & Vintage Future, niet misstaan op het liedjesfestival. Dat Johan geen fan is van de huidige inzending laat hij blijken: “Wat hij doet, dat is voor het circus.”

De uitzending van Vandaag Inside werd vrijdag op muzikale wijze geopend door Mell & Vintage Future. Bekijk in de onderstaande video het optreden terug.

Mell & Vintage Future opent uitzending met 'Too Much of a Woman'
2:01
Mell & Vintage Future opent uitzending met 'Too Much of a Woman'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.