Terug

Volg Vandaag Inside

Johan niet onder de indruk van 'waterdrager' Henderson: 'Hij is wel goed in interviews...'

13 feb 2024, 12:32

Johan Derksen is nog niet onder de indruk van de prestaties van Jordan Henderson bij Ajax. Dat vertelde hij maandagavond aan tafel bij Vandaag Inside.

"Onze Engelse aankoop geeft alleen maar risicoloze passes," aldus Johan. René is het met hem eens: "Hij heeft de bal, kijkt vooruit en wij denken thuis allemaal: het gaat nu gebeuren. Maar het gebeurt nooit!"

Johan vindt dat Henderson op één vlak wel uitblinkt: "Hij is goed in de interviews. Het is een aardige jongen in interviews. Maar ze hebben hem niet voor de interviews gehaald!"

"Hij ging wel klagen over die bal op het einde," doelt Eus op het discutabele moment in de blessuretijd van het duel tussen sc Heerenveen en Ajax. "Dan denk ik: als je zo'n ster bent, moet je het ook waardig doen." Johan reageert: "Joh, het is helemaal geen ster, het is een waterdrager! Het was altijd al een waterdrager, een goede waterdrager."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.