Terug

Volg Vandaag Inside

Johan niet onder de indruk van PSV'er: 'Met die vierkante kop!'

Johan niet onder de indruk van PSV'er: 'Met die vierkante kop!'

23 sep 2021, 11:36

Afgelopen maandag kwamen de nieuwe Brazilianen André Ramalho en Vinicius ter sprake in Veronica Inside. Waar de mannen nog deels tevreden zijn over de wedstrijden van Ramalho, moet de Zuid-Amerikaanse spits het ontgelden.

'Consequent de beste spelers eruit halen. En dan die domme kracht uit Brazilië erin die helemaal niks kan. Met die vierkante kop', aldus Johan over het wisselbeleid van trainer Roger Schmidt. 'Vinicius of Ramalho?, vroeg Wilfred naar de bekende weg. 'Nee die spits, die kan er hé-le-maal niks van. Hij stond niet voor niks reserve bij Benfica', was Johan niet te spreken over de gehuurde spits.

Even later komt de andere nieuwe Braziliaan bij PSV ter sprake. 'Nou, die jongen heeft wel een paar hele goede wedstrijden achter de rug', is Johan duidelijk positiever. 'Maar, de laatste 2 wedstrijden waren wat minder toch?', merkt Wilfred op. 'Ja foutjes, maar wij beoordelen alleen de waan van de dag.'

'Je speelt natuurlijk ook niet voor niks tot je 28ste bij Salzburg in de Oostenrijkse competitie, hè?', is René kritischer. 'Er zijn al zat clubs naar die jongen gaan kijken natuurlijk. Dan heb ik het niet eens over grote clubs, maar ook middenmoters Duitsland, Frankrijk, Spanje kunnen zo'n gozer kopen, maar hebben het niet gedaan.'

Johan is het eens met René. 'Nee, maar in Nederland zijn we al snel blij met een verdediger. Je ziet het ook aan die kale jongen bij Feyenoord. Voor Feyenoord is dat een hele goede speler, want wij hebben gewoon geen centrale verdedigers!'.

'Maar wij zijn begonnen toen het een goede speler was. Nu vinden we het een uitstekende speler. En als we een maand verder zijn, dan vinden we hem ge-wel-dig!', aldus Gijp lachend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.