Terug

Volg Vandaag Inside

Johan niet meer op vakantie vanwege 'natte neus van hond Cuby'

Johan niet meer op vakantie vanwege 'natte neus van hond Cuby'

2 juni 2019, 23:30

Het einde van het voetbalseizoen nadert en dat betekent dat Johan binnenkort vakantie heeft. Naar een tropisch eiland of een bruisende stad gaat hij echter niet: hij blijft gewoon thuis, in Grolloo, bij zijn hond Cuby: 'We moeten er eigenlijk niet aan denken dat we niet gewekt worden door zijn natte neus,' vertelt Johan in Veronica Magazine.

'We besloten een hond te nemen, Cuby, een eigenzinnige labradoodle. Ineens draaide ons leven om een hond en waren we zo’n ouder echtpaar waar we voorheen meewarig om lachten. Aan vakantie hebben we sinds zijn komst niet eens meer gedácht, dat vinden we zielig voor hem.

We hebben tot op heden geen hondenopvang kunnen vinden die goed bevonden is voor Cuby. En we moeten er eigenlijk niet aan denken dat we niet gewekt worden door zijn natte neus.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.