Terug

Volg Vandaag Inside

Johan niet enthousiast over Scherpen: ‘Blijft een keeper voor Emmen’

Johan niet enthousiast over Scherpen: ‘Blijft een keeper voor Emmen’

19 dec 2020, 16:01

Johan bekeek deze week de bekerwedstrijd Ajax – FC Utrecht en vond dat Kjell Scherpen een niet al te beste indruk maakte, zo opinieerde hij gisteravond tijdens Veronica Inside.

Johan begint positief over Scherpen maar komt al snel met een kritisch verhaal. ‘Die jongen heeft de ideale bouw voor een keeper. Ik had er geen vertrouwen in toen hij naar Ajax ging maar ik had hem nu een jaar niet gezien en dacht dat hij vast een stuk beter is geworden.’

‘Maar hij is alleen nog even onzeker en onhandig als bij Emmen’, zo gaat Johan verder. Hij ziet dan ook een groot probleem voor Ajax. ‘Als Onana weggaat, dan moet je echt een andere keeper halen, want met deze jongen kan je niet verder. Dit blijft een keeper voor Emmen’, zo sluit Johan af.

Bekijk de hele uitzending van Veronica Inside hier terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.