Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Met hem in het centrum kun je nóóit wereldkampioen worden!'

Johan: 'Met hem in het centrum kun je nóóit wereldkampioen worden!'

5 dec 2022, 16:08

Engeland boekte zondagavond een overtuigende 3-0 zege op Senegal en plaatste zich daarmee voor de kwartfinale van het WK. Johan Derksen is best onder de indruk van het Engelse elftal, maar één speler kan hem absoluut niet bekoren.

"Engeland heeft niet zo slecht gespeeld, maar je kunt alleen maar tot de conclusie komen: met Harry Maguire in het centrum kun je nooit wereldkampioen worden," aldus Johan. "Bij Manchester United heeft Ten Hag hem eruit gezet, want als hij de bal heeft, geeft hij hem altijd structureel aan de tegenstander."

"Hij is traag, hij is niet wendbaar... Leg mij nou eens uit waarom dit de beste centrale verdediger van Engeland is," vraagt Johan zich af. "Engeland heeft best een aardig elftal, maar Harry Maguire is echt dé slechte man, de zwakste man in de hele schakel. Alleen heel veel opbouw begint bij hem, dus er is geen opbouw."

Harry Maguire is onder Gareth Southgate een vaste basisspeler bij Engeland. Bij Manchester United, dat onder leiding staat van Erik ten Hag, komt de verdediger weinig aan spelen toe.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.