Terug

Volg Vandaag Inside

Johan laakt handelswijze Feyenoord in transfersoap Zerrouki: 'Niet chique'

Johan laakt handelswijze Feyenoord in transfersoap Zerrouki: 'Niet chique'

2 feb 2023, 14:17

Johan Derksen is niet te spreken over de handelswijze van Feyenoord in de transfersoap rondom Ramiz Zerrouki. Dat vertelde hij woensdagavond in een uitzending van Vandaag Inside.

"Ik vind het heel goed dat Twente die middenvelder vasthoudt en niet naar Feyenoord laat gaan," aldus Johan over Zerrouki. "Het is een beetje oncollegiaal van Feyenoord. Twente draait als een tierelier. Wil je die jongen hebben, dan moet je even wachten."

"Ik vind het niet chique en Twente zijn goed recht om te zeggen: Nee, dat doen we niet. En ontzettend lullig voor die jongen, want iedereen wil in de Kuip spelen en hij zal ook wel wat meer verdienen daar. Maar een nette club zit niet te wroeten bij een concurrent," concludeert Johan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.