Terug

Volg Vandaag Inside

Johan kritisch op Eredivisie-keepers: 'Die heb ik nog nooit goed gevonden'

Johan kritisch op Eredivisie-keepers: 'Die heb ik nog nooit goed gevonden'

8 mei 2021, 16:03

Het is nog maar de vraag welke keepers bondscoach Frank de Boer allemaal gaat meenemen naar het EK. Als het aan Johan ligt, gaat Joël Drommel in ieder geval niet mee.

'De echte keeper die hebben wij (Nederlands elftal, red) niet. Er zit bij allemaal een littekentje aan die jongens. Niet echte goede keepers', concludeerde Johan in de uitzending van vrijdag 7 mei.

Later haakte Valentijn daarop in, dat Joël Drommel het ook niet is. 'Dat heb ik nooit een goede keeper gevonden. Hij heeft een fantastische reflex op de lijn, prima. Maar hij komt nooit zijn doel uit en als hij uit zijn doel komt timed die verkeerd en dat is geen goede keeper’, stelt Johan.

De 24-jarige Drommel speelt komend seizoen voor PSV. 'Hij heeft zich goed ontwikkelt, maar dat wil niet zeggen dat het nu al keeper is voor PSV of het Nederlands elftal. Ik geloof erin dat het nooit wat wordt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.